קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר

אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר
אם יש לך כורכום הקרקע, שמן canolan, jalapeno, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר, צ'ה Ca Thang ארוך: דג שמיר ויאטנמי עם כורכום, ו דג כורכום ויאטנמי עם אטריות אורז, שמיר וnuoc Cham (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת מיץ ליים ומערבבים עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את רוטב הדגים וחלפיניו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
3
חתוך את הבצל הירוק וחתוך אותם לחתיכות באורך 2 אינץ'. רבע את החלקים הלבנים והירוקים לאור לאורך; השאר את החלקים הירוקים הכהים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
4
חותכים את השמיר לחתיכות 2 אינץ ' ארוך (אתה צריך בערך 1/2 כוס).
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5
ללטף את הדג יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מפזרים את הג ' ינג ' ר, כורכום, 1/4 כפית. מלח, וכמה טחינה של פלפל שחור על כל הפילה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כורכוםכורכום
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מחממים את השמן במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
הוסף את אמנון ומבשל, מרפרף פעם אחת, עד רק המשרד אטום במרכז החלק העבה ביותר, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
9
להעביר את הטילפיה לשתי צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
10
מוסיפים את הבצל הירוק למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם רק מתחילים לנבול, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מוסיפים את השמיר וממשיכים לבשל עד שהוא נבול מעט, כ -15 שניות יותר. ערם את הבצל הירוק ושמיר מעל אמנון לשרת את הרוטב בצד לטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אמנוןאמנון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
12
הגשת הצעות
13
מגישים עם
14
מוקפץ מטוגן בוק צ ' וי עם שום, זנגביל, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1
קלוריות
1
310, שומן
2
10, קלוריות שומן
1
90, שומן רווי
2
5, חלבון
3
36, שומן חד רווי
4
6, פחמימות
5
1630, כולסטרול
6
85, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
19, שומן רב בלתי רווי
2
3, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.