אמנון עם עגבניות, זיתים שחורים ותירס
אמנון עם עגבניות, זיתים שחורים ותירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 329 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אמנון פילה, תירס אוזניים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו אמנון צלוי עם עגבניות וזיתים, אמנון אפוי עם עגבניות, זיתים וצלפים, ו Tilapian En Papillote עם עגבניות שרי, פלפלים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית. לבשל שום בשמן במשך 1 דקה. מערבבים את העגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ, 3/4 כוס יין, זיתים שחורים, ותירס. כאשר הרוטב חם, מניחים פילה על גבי, וכף חלק מתערובת העגבניות על הדג. מכסים ומבשלים 20 עד 25 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. אם הרוטב מתחיל להתייבש, מוסיפים 1/4 כוס יין לבן נוסף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.