אמפנאדיטס בקר
אמפנדיטס בקר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 18 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 326 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך לערבב, סלסה, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Tunan Empanaditas, Empanaditas y pastelitos, ו פירות ים Empanaditas (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול. בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק ומים חמים עד צורות בצק נוקשה.
בינתיים, במחבת 8 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים סלסה, צימוקים, זיתים, כמון וקינמון; להפריש.
מניחים את הבצק על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק; בעדינות לגלגל בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 10 פעמים.
מגלגלים בצק לסיבוב של 13 אינץ'. עם חותך עגול 3 אינץ', לחתוך בצק לתוך סיבובים. לאסוף שאריות בצק יחד reroll עד עובי 1/8 אינץ'.
לחתוך כדי לעשות 20 סיבובים.
כפית 2 עד 3 כפיות תערובת בשר על מרכז כל עיגול בצק. מקפלים בצק לשניים על מילוי; הקש קצוות בחוזקה עם מזלג לאטום.
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות.
בקערה קטנה, מערבבים ביצה ו 1 כף מים לשלב; תערובת מברשת על צמרות של כל empanadita.
אופים 14 עד 16 דקות או עד חום זהוב.