אמפנדות קארי טלה
המתכון אמפנדות קארי טלה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בסביבה 3 שעות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 462 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, כבש טחון, צנוברים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אמפנדות טלה, אמפנדות קארי דלעת, ו אמפנדות קארי חזיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
הוסף צימוקים לרום; מניחים בצד.
מוסיפים חצי צימוקים ו 1 כף שמן קארי ליוגורט היווני.
מערבבים ומניחים בצד במשך שעה 1.
במחבת מטגנת בינונית מחממים את 3 כפות השמן הנותרות.
מוסיפים בצל, ג 'לפנו, ג' ינג ' ר וכבש; מבשלים עד שהכבש מבושל.
לתערובת הטלה, מוסיפים את כל שאר המרכיבים, יחד עם שאר הצימוקים הספוגים ברום.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
על קרש חיתוך מקומח מרדדים בצק ל -1 / 8 אינץ'.
גזור דיסקים בקוטר 5 אינץ'.
מוסיפים כף אחת של תערובת טלה לכל דיסק של בצק. מקפלים את הבצק ואוטמים את הקצוות בחוזקה באגודל. חזור על התהליך.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות או עד להזהבה.
הביאו את התערובת כולה להתבשל במשך 2 דקות. מסננים ומניחים להתקרר.
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, מלח וסוכר.
מוסיפים קיצור לקמח ומערבבים עד להתפוררות, ואז מערבבים במים וביצים.
ללוש 10 דקות, ואז לכסות בניילון ולצנן 30 דקות לפני הגלגול.