אמפנדיטס מתוק של לחך ושוקולד
פלנטיין מתוק ושוקולד אמפיטאס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, פלנטיין, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כיסויי פלנטיין מתוקים, מתוק פלנטיין טיפה ביסקוויטים, ו צ'יפס Plantain ומטבל דלעת מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לבשל plantain במים רותחים 10 דקות או עד במכרז; לנקז.
מערבבים פלנטיין וחלב מרוכז בקערה, ומחית עם מחית תפוחי אדמה. תניח בצד.
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים 1/2 כוס קמח, מי קרח וחומץ, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב כדי ליצור תרחיף.
שלב 1 1/2 כוסות קמח, אבקת סוכר, ומלח בקערה; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף slurry, זורק עם מזלג עד לח.
לחץ בעדינות על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על 2 אורכים של לעטוף פלסטיק כבד חובה; כיסוי עם לעטוף פלסטיק חופף נוסף.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 18 x 12 אינץ'; להקפיא 10 דקות או עד לעטוף ניתן להסיר בקלות.
הסר לעטוף; מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות.
חותכים את הבצק לתוך 24 עיגולים באמצעות חותך עגול 3 אינץ'.
מניחים עיגולים על תבנית אפייה המצופה בריסוס בישול, ומרטבים קלות את קצוות הבצק במים. כפית 2 כפיות תערובת plantain לתוך כל מעגל. מקפלים בצק על מילוי; צובטים קצוות יחד כדי לאטום.
מברשת את צמרות הבצק באופן שווה עם 1 כף 2% חלב; מפזרים באופן שווה עם סוכר מגורען.
אופים ב 400 במשך 17 דקות או עד השחמה קלה.
שלב את הצ ' יפס 2 כפיות חלב 2% בקערה קטנה, ומיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות; מערבבים עד חלקה.
טפטוף שוקולד נמס מעל אמפנדיטות.