אמפנדס המתכון (איבובי בקר) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 43 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך שמן תירס גויה, בשר טחון, שום גויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. מתכונים דומים: אמפנדס-איבודי בקר, איבודי בקר (אמפנדס), ו אמפנדס דה הונורו (איבובי בקר).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בשר טחון ומבשלים עד להשחמה, שוברים בשר עם כף עץ, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
בשר
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
3
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות יותר. מערבבים ברוטב עגבניות, זיתים, סופריטו, סזון, שום, אורגנו ופלפל שחור. חום נמוך בינוני נמוך ומבשל עד שהתערובת מתעבה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
רוטב עגבניות
אורגנו
שום
זיתים
בצל
Sazon Completa
4
על משטח עבודה מקומח קלות, באמצעות מערוך, לגלגל דיסקוטקים עד 1/2 אינץ ' גדול יותר בקוטר. כף על 1 כף. תערובת בשר לאמצע, לקפל לשניים כדי ליצור חצי ירח; להרטיב את הקצוות עם מים וצביטה לאטום סגור, או לאטום עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מים
בשר
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
5
ממלאים סיר עמוק בשמן לעומק של 2 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא עישון (350 מעלות F על מדחום מטגנים עמוקים). לבשל אמפנדס בקבוצות עד חום פריך וזהוב, מרפרף פעם אחת, 4 - 6 דקות.