אמרטו-עוגת שקדים פאונד
Amaretto - עוגת פאונד שקדים היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, שקדים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו אמרטו-עוגת שקדים פאונד, עוגת שקדים אמרטו פאונד, ו עוגת משמש שקדים עם אמרטו (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיף ליקר וניל, מכות רק עד מעורבב. בהדרגה להוסיף קמח תערובת חמאה, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מפזרים שקדים על תחתית של מחבת שמן וקמח 12 כוסות; יוצקים את הבלילה למחבת.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 5 דקות עד 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי.
במהלך 10 הדקות האחרונות של אפייה, להכין זיגוג Amaretto.
הסר עוגה מהתנור, ובהדרגה כפית חם אמרטו זיגוג על עוגה במחבת. (המשך זיגוג כפית על עוגה עד כל זיגוג משמש, ומאפשר לו להשרות לתוך עוגה לאחר כל תוספת.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (כ 1 שעה ו 30 דקות).