אמרטי אפרסקים עם דבש ושוקולד
Amaretti אפרסקים עם דבש & שוקולד לוקח מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח יקר למדי. אם יש לכם ביצה, קרם fraîche, שקדים blanchedוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אפרסקים משוקולד-Amaretti, אמרטי אפרסקים ממולאים, ו אמרטי-אפרסקים ממולאים.
הוראות
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. חצי ואבן את האפרסקים, ואז לחפור קצת בשר ממרכז כל חצי, באמצעות כף מרק חדה. שים בשר ואפרסקים בצד אחד.
עצה את amaretti, שקדים ושוקולד לתוך מעבד מזון ודופק עד התערובת היא כמו חצץ גס.
מוסיף את הבשר אפרסק כפית החוצה, ביצה ודבש וwizz רק לשנייה או שתיים לשלב לא בתהליך יתר.
כפית את המילוי לתוך החצאים אפרסק, הרכבה אותו קצת. מסדרים את האפרסקים בשכבה אחת בקופסת אפייה כבדה, ואז אופים במשך 25-30 דקות או עד שהבשר רך והמילוי משחימים היטב.
מגישים חם, עם מנה של mascarpone או קרם frache ואבק של אבקת קקאו מנופה.