קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

אמרטי בגריל-נקטרינות ממולאות

אמרטי בגריל-נקטרינות ממולאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Amaretti גריל ממולאים Nectarines. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך חמאה, אבל נקטרינות, עוגיות amaretti, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. נסו נקטרינות ממולאות, אמרטי-אפרסקים ממולאים, ו אמרטי אפרסקים ממולאים (מתכונים דומים).

הוראות

1
דבש חם במיקרוגל במשך 15 שניות. מערבבים תמציות שקדים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
שקדיםשקדים
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
Pulse amaretti ושקדים במעבד מזון עד מרוסק היטב בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים חמאה ודופק עד משולב ומתפורר. מחממים גריל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מברשת קלה לחתוך הצדדים של נקטרינות עם תערובת דבש. גריל שמן.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
דבשדבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מניחים נקטרינות על גריל, לחתוך צדדים למטה, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים, על 2 דקות. להתהפך, כפית על 1/2 כף. ציפוי לתוך כל חלל נקטרינה וגריל במשך כ 5 דקות יותר, עד פרי התרכך אבל עדיין שומרת על צורתו.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות ניתן לזווג עם קרם שרי, מדיירה, פרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "