אמרלד מוקפץ עם בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמרלד מוקפץ עם בשר בקר. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 338 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 83 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. גשו לסופר וקנו קורנפלור, שום, אדאמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון של 98% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: אמרלד מוקפץ עם בשר, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
מערבבים מירין או יין לבן, מיץ תפוזים, רוטב סויה, חומץ אורז, פתיתי פלפל אדומים ומים בקערה קטנה.
במחבת גדולה ווק או גדולה מאוד (14 אינץ') saute, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב, עד רק השחמה, על 2 דקות.
מחממים את הכף הנותרת של שמן על חום בינוני ומבשלים שום עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים אפוני שלג, ברוקולי, אספרגוס ואדממה, מעלים חום לגובה בינוני ומבשלים 3 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
מוסיפים את תערובת מירין-סויה ומבשלים, ערבוב, עד edamame מבושלים אספרגוס הוא פריך במכרז, על 4 דקות.
מוסיפים את הבשר ואת עמילן תירס מומס ומערבבים לשלב. מבשלים עד התערובת מתעבה מעט בשר מחומם דרך, 2 דקות נוספות.
טפטוף עם שמן שומשום ומגישים.