אנג'ל ביסקוויטים
המתכון אנג'ל ביסקוויטים יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-20 מנות. מתאבן זה יש 275 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שמרים, קיצור ירקות, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אנג'ל ביסקוויטים: ביסקוויטים קלים שנעשו עם שמרים, אנג'ל ביסקוויטים, ו אנג'ל ביסקוויטים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השמרים וקורטוב של סוכר במים החמים. לתוך קערה גדולה לנפות את סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, ואת שארית הסוכר, עם 6 כוסות של הקמח.
חותכים את הקיצור לתוך החומרים היבשים עם שני מזלגות, חותך מאפה, או את האצבעות שלך עד לגודל של אפונה בגינה.
מוסיפים את תערובת השמרים לחמאה ומערבבים לתוך תערובת הקמח עד שכל הקמח הוא רטוב בקושי לעשות בצק דביק. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך לילה או עד שבוע לפני השימוש.
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 218°.
מניחים על 1 כוס קמח נוסף על משטח העבודה.
מניחים את הבצק הדביק על הקמח ומפזרים יותר קמח. לטפוח לתוך עגול 1/3 אינץ 'עבה ולאחר מכן לקפל לגובה של 2/3 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ', לחתוך את הביסקוויטים. אם אתה רוצה סיבוב 1 1/2 אינץ', להפוך את הבצק דק יותר—סך של 1/2 אינץ'.
מניחים את הביסקוויטים, הצדדים שלהם נוגעים, על תבנית האפייה.
אופים 10 עד 12 דקות, עד tinged קל עם חום.
את הביסקוויטים ניתן לשמור קפוא עד 3 חודשים.
Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertaining by Nathalie Dupree