אנדיב מטוגן עם חזיר וגרוייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אנדיב מטוגן עם חזיר Gruyère. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-58 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את גבינת גרוייר, חלב, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מוקרם אנדיב עם נקניק וגבינת Gruyere, בייקון, Gruyere וקיש Endive (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו אנדיב מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לבשל את האנדיב, לשלב את החמאה, סוכר, מלח, ו 10 1/2 כוסות מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה.
מוסיפים את האנדיב, מכסים ומבשלים עד רך מאוד, כ 45 דקות. סכין אמור להיות מסוגל לחדור ללא התנגדות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את האנדיב למגבות נייר. שמור 1 1/4 כוסות בישול נוזלי. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט כמה שיותר נוזל מן האנדיב.
לעטוף כל עולש עם חתיכות של בשר חזיר. מסדרים את האנדיב בתבנית אפייה רדודה שמחזיקה אותם בנוחות; אתה לא רוצה שום מקום בין האנדיב.
כדי להפוך את בשמל, להמיס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד הזהב.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שהתערובת מריחה אגוזים, בערך 2 דקות. המשך לטאטא ולהוסיף את החלב, ולאחר מכן את נוזל בישול אנדיב שמורות בזרם איטי, יציב. מביאים את התערובת לרתיחה תוך הקצפה. המשך לטאטא עד מעובה, כ 5 דקות.
להקציף את אגוז מוסקט ופלפל.
יוצקים את בשמל על האנדיב ולהתפשט כדי לכסות אותם באופן שווה.
מפזרים את הגבינה באופן שווה מעל. מניחים את המנה על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד חום מבעבע וזהוב על גבי, כ -15 דקות. אם אתה רוצה את החלק העליון יותר שחום וקשוח, לצלות במשך דקה או שתיים לאחר האפייה.