קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר

מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר
מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר-מתוק עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שוקולד אפייה למחצה, סוכר מגורען, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר, אוכמניות מקרונים צרפתיים עם שוקולד לבן קוקוס גנאש, ו עוגיות שוקולד צרפתי עם שוקולד גנאש.

הוראות

1
למלא קערה קטנה חצי מלא עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים חלבונים ביצה בכוס פודינג או קערה קטנה אחרת; במקום קערה של מים, לוודא מים לא להיכנס חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בואו לעמוד על 3 דקות או עד חלבוני ביצה להגיע 24°. Line 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף בישול או מחצלות אפייה סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
בבלנדר, מניחים שקדים ו 1/4 כוס אבקת סוכר. מכסים; להתמזג במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות, גירוד הצדדים מדי פעם, או עד שקדים הם הקרקע דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים מסננת מעל קערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לחץ תערובת שקדים דרך מסננת לקערה. החזר את כל השקדים שנותרו במסננת לבלנדר; הוסף 1/4 כוס של אבקת הסוכר הנותרת. מכסים; להתמזג במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות, גירוד הצדדים מדי פעם, או עד שקדים הם הקרקע דק מאוד. לחץ על תערובת שקדים הנותרים 1 כוס אבקת סוכר דרך מסננת לתוך קערה; להפריש. השליכו את כל חלקי השקדים הגדולים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
בקערה אחרת, לנצח חלבונים ביצה, מלח וצבע מזון עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה רק עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות על מהירות גבוהה 1 עד 2 דקות או עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, לקפל כמחצית תערובת שקדים לתוך תערובת ביצה לבן עד משולב לחלוטין. מקפלים בתערובת שקדים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
( 23)( 23)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
הבלילה כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור הבלילה ב 20 (1 1/2 אינץ') מעגלים על כל גיליון עוגיות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. אם צמרות יש שיא, קצות אצבעות רטובות קלות על מגבת נייר לחה ולחץ למטה כדי לשטח. הקש על החלק התחתון של גיליון עוגיות על הדלפק כמה פעמים כדי לשטח עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
תנו לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר 30 דקות כדי לאפשר קרום אור כדי ליצור על צמרות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
9
מחממים תנור ל-300F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
אופים מחבת אחת בכל פעם 17 עד 18 דקות או עד צמרות להיראות להגדיר. מגניב על מחבת על מדף קירור לפחות 10 דקות. עם טרנר פנקייק מתכת, להסיר עוגיות למתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
בכוס 2 כוס מדידה, קרם מיקרוגל וסירופ תירס נחשפו על 1 דקה גבוהה. מערבבים שוקולד וחמאה עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
12
בואו לעמוד כ -30 דקות. מכסים; מקררים כ -30 דקות או עד הפצת עקביות.
13
עבור כל עוגיית כריך, להפיץ על 1 כפית גנאש על הקצה התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה. אחסן היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על