מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר
מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר-מתוק עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שוקולד אפייה למחצה, סוכר מגורען, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר, אוכמניות מקרונים צרפתיים עם שוקולד לבן קוקוס גנאש, ו עוגיות שוקולד צרפתי עם שוקולד גנאש.
הוראות
למלא קערה קטנה חצי מלא עם מים חמים.
מניחים חלבונים ביצה בכוס פודינג או קערה קטנה אחרת; במקום קערה של מים, לוודא מים לא להיכנס חלבונים ביצה.
בואו לעמוד על 3 דקות או עד חלבוני ביצה להגיע 24°. Line 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף בישול או מחצלות אפייה סיליקון.
בבלנדר, מניחים שקדים ו 1/4 כוס אבקת סוכר. מכסים; להתמזג במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות, גירוד הצדדים מדי פעם, או עד שקדים הם הקרקע דק מאוד.
מניחים מסננת מעל קערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לחץ תערובת שקדים דרך מסננת לקערה. החזר את כל השקדים שנותרו במסננת לבלנדר; הוסף 1/4 כוס של אבקת הסוכר הנותרת. מכסים; להתמזג במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות, גירוד הצדדים מדי פעם, או עד שקדים הם הקרקע דק מאוד. לחץ על תערובת שקדים הנותרים 1 כוס אבקת סוכר דרך מסננת לתוך קערה; להפריש. השליכו את כל חלקי השקדים הגדולים שנותרו.
בקערה אחרת, לנצח חלבונים ביצה, מלח וצבע מזון עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה רק עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות על מהירות גבוהה 1 עד 2 דקות או עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, לקפל כמחצית תערובת שקדים לתוך תערובת ביצה לבן עד משולב לחלוטין. מקפלים בתערובת שקדים הנותרים.
הבלילה כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור הבלילה ב 20 (1 1/2 אינץ') מעגלים על כל גיליון עוגיות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. אם צמרות יש שיא, קצות אצבעות רטובות קלות על מגבת נייר לחה ולחץ למטה כדי לשטח. הקש על החלק התחתון של גיליון עוגיות על הדלפק כמה פעמים כדי לשטח עוגיות.
תנו לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר 30 דקות כדי לאפשר קרום אור כדי ליצור על צמרות.
אופים מחבת אחת בכל פעם 17 עד 18 דקות או עד צמרות להיראות להגדיר. מגניב על מחבת על מדף קירור לפחות 10 דקות. עם טרנר פנקייק מתכת, להסיר עוגיות למתלה קירור.
בכוס 2 כוס מדידה, קרם מיקרוגל וסירופ תירס נחשפו על 1 דקה גבוהה. מערבבים שוקולד וחמאה עד שוקולד נמס.
בואו לעמוד כ -30 דקות. מכסים; מקררים כ -30 דקות או עד הפצת עקביות.
עבור כל עוגיית כריך, להפיץ על 1 כפית גנאש על הקצה התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה. אחסן היטב.