סלק גרמני
סלק גרמני יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם סלק, קורנפלור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, ו אנא נסו סלק אלה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את כל אבל 1 אינץ ' של צמרות סלק. לשטוף סלק; להשאיר שלם עם הקצוות שורש מחובר.
חום 8 עד 9 כוסות מים, 1 כף חומץ לבן (כדי לשמר צבע) ומלח (אם תרצה) כדי רותחים בתנור הולנדי 4 ליטר.
להוסיף סלק. מכסים ומרתיחים 40 עד 50 דקות או עד רך; לנקז. מגניב, לקלף ולפרוס סלק.
מערבבים קורנפלור, סוכר, מלח ופלפל בסיר 3 ליטר. מערבבים בהדרגה מים וחומץ. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומרתיח. להרתיח ומערבבים 1 דקה.