אננס בגריל חגיגי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך סוכר חום, חמאה, אגוזי מקדמיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סירת אננס חגיגית, עובש אננס ליים חגיגי, ו סלט חמוציות חגיגי-אננס ג'לי.
הוראות
חותכים לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
באח בישול קר ספריי עם ספריי בישול, ומניחים על גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 400).
מניחים פרוסות אננס על באח בישול, וגריל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים.
ממיסים 4 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בסוכר חום, ומבשלים עד שהסוכר מתמוסס.
מוסיפים אננס בגריל, תערובת סוכר כפית על אננס, ומבשלים 3 דקות או עד שהתערובת מעובה ואננס מזוגג. למעלה אננס עם גלידה; מפזרים באופן שווה עם אגוזי קוקוס מקדמיה.