אננס הפוך מלח קרמל מיני עוגות Bundt
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פקאן, ביצה, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מיני עוגות Bundt Eggnog עם זיגוג קרמל מלוח, מיני עוגות אננס הפוכות, ו אננס הפוך מיני עוגות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז 12 כוס מיני עוגת מחבת. אני ממליץ על זה מחבת Bundt מיני.
מחממים מחבת 8 אינץ ' מעל חום גבוה.
מוסיפים חמאה, סוכר חום ואננס למחבת.
בואו אננס לשבת ללא הפרעה 1 עד 2 דקות, ואז מערבבים.
הוסף פקאנים, בישול ערבוב לעתים קרובות 2 עד 3 דקות. לאחר אננס הוא מעט זהוב בצבע, להסיר מחבת מחום; להוסיף 1 כף מעוגלת רוטב קרמל מלוח חמוציות. מערבבים לשלב.
לחלק את התערובת באופן שווה בין כוסות של מחבת עוגה מיני bundt. תניח בצד.
בקערה גדולה, להכות תערובת ביסקוויק, סוכר מגורען, חלב, שמן, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים בלילה מעל אננס חמוציות, מילוי כוסות חצי מלא.
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. בזהירות לשחרר צדדים של עוגות. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום (או גיליון עוגיות) הפוך על פני מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל. השאירו פאן במהופך במשך כמה דקות כך תערובת סוכר חום / קרמל יכול לטפטף על עוגות. לאחר מכן הקש על תחתית כוסות כדי לשחרר עוד עוגות מכוסות.
הסר מחבת. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
טפטוף כל עוגה עם רוטב קרמל שנותר וקמצוץ מלח ים מתפורר.