קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

אננס הפוך מלח קרמל מיני עוגות Bundt

אננס הפוך מלח קרמל מיני עוגות Bundt
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פקאן, ביצה, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מיני עוגות Bundt Eggnog עם זיגוג קרמל מלוח, מיני עוגות אננס הפוכות, ו אננס הפוך מיני עוגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. גריז 12 כוס מיני עוגת מחבת. אני ממליץ על זה מחבת Bundt מיני.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מחממים מחבת 8 אינץ ' מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים חמאה, סוכר חום ואננס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו אננס לשבת ללא הפרעה 1 עד 2 דקות, ואז מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
5
הוסף פקאנים, בישול ערבוב לעתים קרובות 2 עד 3 דקות. לאחר אננס הוא מעט זהוב בצבע, להסיר מחבת מחום; להוסיף 1 כף מעוגלת רוטב קרמל מלוח חמוציות. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לחלק את התערובת באופן שווה בין כוסות של מחבת עוגה מיני bundt. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
7
בקערה גדולה, להכות תערובת ביסקוויק, סוכר מגורען, חלב, שמן, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
יוצקים בלילה מעל אננס חמוציות, מילוי כוסות חצי מלא.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
9
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. בזהירות לשחרר צדדים של עוגות. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום (או גיליון עוגיות) הפוך על פני מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל. השאירו פאן במהופך במשך כמה דקות כך תערובת סוכר חום / קרמל יכול לטפטף על עוגות. לאחר מכן הקש על תחתית כוסות כדי לשחרר עוד עוגות מכוסות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר מחבת. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
טפטוף כל עוגה עם רוטב קרמל שנותר וקמצוץ מלח ים מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם