קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

אננס חריף וסורבה טקילה

אננס חריף וסורבה טקילה
, המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 636 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חלב צ'ילה, סוכר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו קוקטייל טקילה: טקילה פיקנטית אפרסק חמוץ, סורבה ספוג טקילה, ו טקילה סורבה זריחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אננס אינו בשל לחלוטין, לזרוק עם מלח בתבנית אפיית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2
אופים בתנור מחומם ל 232° במשך אחת עד שתי דקות, או עד אננס הוא מתוק ארומטי. אין overbake או אננס יפתח טעמים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
להעביר נתחי אננס לבלנדר ולהוסיף רק מספיק מים (כ 1/4 כוס) כדי לתת פורה בלנדר עד חלקה מאוד. נפח הכולל של מיץ צריך להיות 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים סוכר וחלב, ואז מתמזגים עד שהסוכר מתמוסס. אם בלנדר קטן ייתכן שיהיה עליך להתמזג בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים אננס טהור לתוך מיכל אטום. מערבבים בטקילה ומיץ ליים לפי הטעם, מוסיפים עוד מלח במידת הצורך. מכסים ומקררים במקרר במשך שעתיים עד ארבע שעות, או עד קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
טקילהטקילה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. חזור מיכל אטום וצינה במקפיא במשך שעתיים עד שלוש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה