אננס חריף וסורבה טקילה
, המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 636 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חלב צ'ילה, סוכר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו קוקטייל טקילה: טקילה פיקנטית אפרסק חמוץ, סורבה ספוג טקילה, ו טקילה סורבה זריחה (מתכונים דומים).
הוראות
אם אננס אינו בשל לחלוטין, לזרוק עם מלח בתבנית אפיית זכוכית.
אופים בתנור מחומם ל 232° במשך אחת עד שתי דקות, או עד אננס הוא מתוק ארומטי. אין overbake או אננס יפתח טעמים מבושלים.
להעביר נתחי אננס לבלנדר ולהוסיף רק מספיק מים (כ 1/4 כוס) כדי לתת פורה בלנדר עד חלקה מאוד. נפח הכולל של מיץ צריך להיות 4 כוסות.
מוסיפים סוכר וחלב, ואז מתמזגים עד שהסוכר מתמוסס. אם בלנדר קטן ייתכן שיהיה עליך להתמזג בקבוצות.
יוצקים אננס טהור לתוך מיכל אטום. מערבבים בטקילה ומיץ ליים לפי הטעם, מוסיפים עוד מלח במידת הצורך. מכסים ומקררים במקרר במשך שעתיים עד ארבע שעות, או עד קר מאוד.
נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. חזור מיכל אטום וצינה במקפיא במשך שעתיים עד שלוש לפני ההגשה.