אננס פלאן (פלאן דה פינה)
אננס פלאן (פלאן דה פינה) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-431 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח זול. גשו לסופר וקנו תמצית קוקוס, חלמונים ביצה, אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פינה קולדה פלאן, Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), ו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרמל, לשים 1 כוס סוכר בסיר קטן עם ¼ כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 5 דקות או עד הסירופ הופך צבע קרמל.מיד לשפוך כמות שווה של קרמל לתוך כל ramekin או כל עובש הוכחה תנור אתה רוצה להשתמש. מערבולת כל מנה כדי מעיל הבסיס עם הקרמל, לעבוד מהר כמו הקרמל יהיה להקשיח במהירות כפי שהוא מתקרר.
מניחים את כל ramekins במחבת צלייה גדולה ולהניח בצד.מחממים התנור ל 350° F.In בלנדר לערבב את חתיכות אננס, שמנת כבדה, ביצים חלמונים ביצה במשך 2 עד 3 דקות או עד חלקה.
מוסיפים את חלב מרוכז ותמצית קוקוס ומערבבים במשך 1 דקה יותר.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פלאן לתוך ramekins caramelized במחבת קלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז הפלאן יוצא נקי.
הסר מן המחבת צלייה מגניב לפחות 30 דקות. לאחר מכן מכסים ומקררים לפחות 2 hours.To מגישים, בזהירות להפעיל סכין סביב קצה ramekin, לכסות עם צלחת הגשה, להעיף אותו בעדינות להסיר את ramekin המאפשר הקרמל לדרוס את הצדדים.
מוסיפים קצת אננס קצוץ על גבי ומגישים.