אננס קלוי עם טימין-ג'ינג'ר קרח
אננס קלוי עם קורנית-ג'ינג'ר קרח עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, עלי טימין, אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-55 דקות. נסו טימין תוצרת בית וג'ינג'ר אייל, טימין, חזיר צלע & אננס מחבת ארוחת ערב, ו ג'ינג'ר ו טימין–חזיר ברן ירך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לפזר את עלי הקורנית בין התאים של 2 מגשי קוביית קרח גדולים. ממלאים את המגשים עם בירה ג ' ינג ' ר להקפיא לפחות 6 שעות רצוי בין לילה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את פרוסות האננס על תבנית אפייה לא דביקה.
מברשת שני הצדדים קל מאוד עם שמן צמחי ומפזרים אותם באופן שווה עם הסוכר; מפזרים קלות מאוד עם מלח גם כן. צלי בתנור במשך 20 דקות.
הסר מהתנור ולהפוך את הפרוסות.
מכניסים לתנור וממשיכים לצלות עד שהם זהובים, כ -10 דקות יותר.
הסר מהתנור להתקרר מעט במחבת.
מעבירים את קוביות הקרח בבירה ג ' ינג ' ר למעבד מזון ודופק עד שנשברו ורכים.
מעבירים למחבת עוגה קטנה או לתבנית אפייה.
כדי לשרת, לשים 2 פרוסות של אננס חם על כל צלחת קינוח; העליון עם כף של קרח זנגביל ומקשטים עם ענף קטן של טימין.