אנצ'ו צ' ילה טורקיה עם מייפל בורבון זיגוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ו צ' ילה טורקיה עם מייפל בורבון זיגוג. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1209 קלוריות, 144 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, כמון טחון, מרק עוף קרטון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם אנצ'ו צ' ילה לשפשף זיגוג פטל, חזה ברווז עם אנצ'ו צ' ילה Dulce De Leche זיגוג, ו קערות אנצ'ו צ' ילה וטורקיה.
הוראות
ב 1-סיר ליטר, מקום צ ' ילי; לכסות עם מים.
חום לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 15 דקות או עד צ ' יילס התרכך.
הסר צ ' יילס מהמים; מילואים מים.
מניחים צ ' יילס במעבד מזון.
מוסיפים את שאר מרכיבי רסק הצ ' ילי-שום. כיסוי; תהליך עד צורות הדבק.
הוסף 1 כף שמורות צ ' ילה מים רזה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. (יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה.)
ב 1-סיר ליטר, חומרי זיגוג חום מעל חום בינוני לרתיחה.
מניחים מדף קירור או מדף צלייה בתחתית מחבת קלייה גדולה.
לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; יבש היטב. מתבלים במלח ופלפל, לוחצים עליו לדבוק. החלק את היד מתחת לעור השד טורקיה כדי לשחרר; מקום 1/2 כוס צ ' ילה-שום להדביק מתחת לעור ולשפשף בכל רחבי טורקיה.
מניחים טריזים כתומים, מחצית הבצל ואת עלה דפנה בתוך חלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
מניחים טורקיה על מתלה במחבת; לארגן סלרי ובצל שנותר במחבת סביב טורקיה.
יוצקים 2 כוסות מרק עוף על ירקות.
מברשת טורקיה עם זיגוג. צלוי 30 דקות.
להפחית חום 163°. צלי על 2 שעות עד 2 שעות 30 דקות, צלי עם מרק מחבת זיגוג כל 30 דקות, עד מדחום קורא165 ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות.
הסר טורקיה מחבת על גילוף או קרש חיתוך; תן לנוח 15 דקות לפני גילוף. מתח מיצי פאן; מילואים. להשליך ירקות, כתום עלה דפנה.
בעוד טורקיה נחה, בסיר כבד 2 ליטר, לבשל חמאה וקמח על חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב כל הזמן, עד רביכה בלונדינית צורות.
להוסיף הנותרים 1/2 כוס צ ' ילה-להדביק שום, כל מיצי מחבת מתוחים וקרטון של מרק עוף (4 כוסות); חום רותחים על חום גבוה. להפחית חום; מבשלים עד מעובה.
מגישים רוטב עם הודו מגולף.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casteller Cava Rosado. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.