קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אנצ'ילדות ללא בשר.

אנצ'ילדות ללא בשר.
אנצ'ילדות ללא בשר יכולות להיות רק ה מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 498 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, תירס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אנצ'ילדות ללא בשר שמנת חמוצה, Enchiladas שעועית שחורה ללא בשר, ו אנצ'ילדות צמחוניות: גביני, ללא בשר, מעדן.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב:במחבת מטגנים גדולה על חום גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיף את השום וצ ' ילי ו sauté עד רק זהב, 5 עד 7 דקות. מערבבים בכמון ו sauté עד ריחני, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והמרק. מערבבים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ 15 minutes.In מעבד מזון או בלנדר, לעבד את תערובת הרוטב כדי מחית חלקה, בקבוצות במידת הצורך. להחזיר את מחית למחבת ולהגדיר על חום בינוני במשך 5 דקות יותר & להפריש.לאכול שמן צמחי במחבת מטגנים גדולה על אש בינונית. אחד בכל פעם, מחממים את הטורטיות במחבת החמה עד שמתרככים, כ -20 שניות לכל צד.שמן קל צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק 8 אנצ ' ילדות זה לצד זה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים בטטות, שעועית ותירס, במורד מרכז טורטייה, מפזרים את המילוי עם 2 Tbs. של הגבינה ו 2 כפות של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מגלגלים את טורטייה ומניחים אותו בצלחת, צד התפר למטה. חזור עד שיצרת את כל 8 האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
טפטוף את הרוטב השמור מעל החלק העליון של האנצ ' ילדות ומפזרים את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
אופים את האנצ ' ילדות עד המילוי מבעבע והגבינה מותכת וזהובה, כ -20 דקות. בזהירות להעביר 2 enchiladas לכל אחד 4 צלחות, לקשט עם כוסברה טרי לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."