קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אנצ'ילדות ללא בשר.

אנצ'ילדות ללא בשר.
אנצ'ילדות ללא בשר יכולות להיות רק ה מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 498 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, תירס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אנצ'ילדות ללא בשר שמנת חמוצה, Enchiladas שעועית שחורה ללא בשר, ו אנצ'ילדות צמחוניות: גביני, ללא בשר, מעדן.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב:במחבת מטגנים גדולה על חום גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את השום וצ ' ילי ו sauté עד רק זהב, 5 עד 7 דקות. מערבבים בכמון ו sauté עד ריחני, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והמרק. מערבבים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ 15 minutes.In מעבד מזון או בלנדר, לעבד את תערובת הרוטב כדי מחית חלקה, בקבוצות במידת הצורך. להחזיר את מחית למחבת ולהגדיר על חום בינוני במשך 5 דקות יותר & להפריש.לאכול שמן צמחי במחבת מטגנים גדולה על אש בינונית. אחד בכל פעם, מחממים את הטורטיות במחבת החמה עד שמתרככים, כ -20 שניות לכל צד.שמן קל צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק 8 אנצ ' ילדות זה לצד זה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים בטטות, שעועית ותירס, במורד מרכז טורטייה, מפזרים את המילוי עם 2 Tbs. של הגבינה ו 2 כפות של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מגלגלים את טורטייה ומניחים אותו בצלחת, צד התפר למטה. חזור עד שיצרת את כל 8 האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
טפטוף את הרוטב השמור מעל החלק העליון של האנצ ' ילדות ומפזרים את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
אופים את האנצ ' ילדות עד המילוי מבעבע והגבינה מותכת וזהובה, כ -20 דקות. בזהירות להעביר 2 enchiladas לכל אחד 4 צלחות, לקשט עם כוסברה טרי לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."