קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אנצ'ילדות ללא בשר.

אנצ'ילדות ללא בשר.
אנצ'ילדות ללא בשר יכולות להיות רק ה מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 498 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, תירס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אנצ'ילדות ללא בשר שמנת חמוצה, Enchiladas שעועית שחורה ללא בשר, ו אנצ'ילדות צמחוניות: גביני, ללא בשר, מעדן.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב:במחבת מטגנים גדולה על חום גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את השום וצ ' ילי ו sauté עד רק זהב, 5 עד 7 דקות. מערבבים בכמון ו sauté עד ריחני, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והמרק. מערבבים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ 15 minutes.In מעבד מזון או בלנדר, לעבד את תערובת הרוטב כדי מחית חלקה, בקבוצות במידת הצורך. להחזיר את מחית למחבת ולהגדיר על חום בינוני במשך 5 דקות יותר & להפריש.לאכול שמן צמחי במחבת מטגנים גדולה על אש בינונית. אחד בכל פעם, מחממים את הטורטיות במחבת החמה עד שמתרככים, כ -20 שניות לכל צד.שמן קל צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק 8 אנצ ' ילדות זה לצד זה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים בטטות, שעועית ותירס, במורד מרכז טורטייה, מפזרים את המילוי עם 2 Tbs. של הגבינה ו 2 כפות של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מגלגלים את טורטייה ומניחים אותו בצלחת, צד התפר למטה. חזור עד שיצרת את כל 8 האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
טפטוף את הרוטב השמור מעל החלק העליון של האנצ ' ילדות ומפזרים את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
אופים את האנצ ' ילדות עד המילוי מבעבע והגבינה מותכת וזהובה, כ -20 דקות. בזהירות להעביר 2 enchiladas לכל אחד 4 צלחות, לקשט עם כוסברה טרי לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."