אנצ'ילדות עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו אנצ'ילדות עוף. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.2 דולר למנה. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צ'ילי, שמנת מתוקה כבדה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אנצ'ילדות דה פולו (אנצ' ילדות עוף), אנצ'ילדות עוף (אנצ' ילדות דה פולו), ו אנצ'ילדות ורדס קון פאבו (אנצ' ילדות ירוקות של צ'ילה טורקיה).
הוראות
בסיר מביאים לרתיחה את העוף, המים ו -2 כפיות השום. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
חותכים עוף לרצועות דקות. הניחו בצד.
במחבת הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את השום הנותר ומטגנים במשך 1 דקה.
להוסיף צ ' ילי ותבלינים; ומטגנים 1 דקה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה מרק עוף, שמנת ונוזל שמור. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה 1 כוס גבינה עד להמסה.
שלב 1 כוס מרוטב הגבינה והעוף; מניחים בצד.
במחבת גדולה מחממים שמן. טובלים טורטיות, אחת אחת, בשמן חם רק עד צולע, כ -5 שניות מכל צד.
מניחים על מגבות נייר לניקוז. כף בערך 1/4 כוס תערובת עוף במרכז כל טורטיה; מפזרים 1 כף בצל ירוק.
מגלגלים ומניחים בצד התפר כלפי מטה בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
יוצקים את הרוטב שנותר באופן שווה על טורטיות. מכסים ואופים בחום של 400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם מחוממים ומבעבעים.
מפזרים גבינה שנותרה; אופים 3-4 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מקשטים עם בצל ירוק שנותר.