אנצ'ילדות עם עוף וגבינה.
אם יש לכם טורטיות תירס, גבינת פטה, כדי 2 פלפל צ'ילה סראנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אנצ'ילדות עוף וגבינה, אנצ'ילדות גבינה ועוף, ו אנצ'ילדות עוף וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. חותכים חצי הבצל לטבעות דקות ומניחים בצד.
מניחים את החצי השני בצל, tomatillos ו serranos על גיליון אפייה מצופה רדיד צלייה עד הירקות רכים מעט חום, 7 עד 10 דקות, פונה לפי הצורך.
מעבירים את הירקות וכל נוזל לבלנדר, מוסיפים את המרק ואת מחית. מתבלים עם 1/2 כפית מלח והסוכר.
בינתיים, מחסנית טורטיות, לעטוף במגבת נייר לח מיקרוגל רק עד חם ורך, 1 דקה; לשמור מכוסה. לזרוק את העוף עם 2 כוסות גבינה גרוסה בקערה. כפית חלק מתערובת העוף באמצע כל טורטייה.
מוסיפים כמה עלי כוסברה ומתגלגלים.
מניחים את האנצ 'ילדות זה לצד זה בתבנית אפייה משומנת קלות 9 על 13 אינץ' ומברשת עם 2 כפות שמן זית. צלייה עד קריספ וזהב, 3 דקות.
יוצקים את רוטב tomatillo מעל אנצ ' ילדות ו העליון עם 1/2 הנותרים גבינה מגוררת כוס. חזור לתנור וצלה עד שהגבינה תוססת וחומה זהובה, 3 עד 5 דקות.
מקשטים עם טבעות בצל, queso פרסקו וכל כוסברה שנותרה.