אנשובי זופטה, סגנון סירת משוטים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. אם יש לך jalapenos, שמן זית כתית מעולה, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו רוטב אנשובי, פלמייר אנשובי, ו ביצה ואנשובי קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים חלפיניו, שקדים ובצל ומבשלים עד שהתרככו ושחמו קלות, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
שקדים
בצל
3
מוסיפים יין לבן ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
יין לבן
4
מוסיפים אנשובי וחוזרים לרתיחה. חום נמוך יותר כדי להתבשל ולבשל דרך, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
5
יוצקים לתוך קערה חמה, מפזרים בצל ירוק, בזיליקום ונענע ומגישים עם לחם בגריל טפטף בשמן טוב.;
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
באזיל!
לחם
מנטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
7
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
8
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מלח
9
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.;