קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

אנשובי וברוסקטה זית

אנשובי וברוסקטה זית
המתכון אנשובי ברוסקטה זית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מתאבן זה יש 1077 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אנשובי יכול בשמן זית, עשבי תיבול העליון, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו ברוסקטה עגבניות מיובשות ואנשובי, ברוסקטה אנשובי עם אבוקדו ומריה, ו Bruschetta פלפל אנשובי ו Piquillo (מתכונים דומים).

מרכיבים

60פלפל האבנרו2oz או יכול אנשובי בשמן זית, סחוט2oz או יכול אנשובי בשמן זית, סחוט6זיתים שחורים, מגולענים ופרוסיםזיתים שחורים, מגולענים ופרוסים1אוראו ממולאים כפוליםעשבי תיבול יבשים מעורביםעשבי תיבול יבשים מעורבים4קצת קישואים קצוציםיוקוןיוקון1שן שוםשן שום4קצת קישואים קצוציםעשבי תיבול העליון עם פרוסות זית 2 חתיכות של אנשובי דפוס חוצהעשבי תיבול העליון עם פרוסות זית 2 חתיכות של אנשובי דפוס חוצה122 כפות חמאה מומסתלחם איטלקי, כמו ג'בטהלחם איטלקי, כמו ג'בטה1rackמחממים את broiler על ההגדרה הגבוהה ביותר שלה ואת המיקום של 4in (10cm) מהחוםמחממים את broiler על ההגדרה הגבוהה ביותר שלה ואת המיקום של 4in (10cm) מהחום4קצת קישואים קצוציםלטגן את הברוסקטה במשך 2-3 דקות, או עד המוצרלה נמס והוא מבעבעלטגן את הברוסקטה במשך 2-3 דקות, או עד המוצרלה נמס והוא מבעבע115פלפל האבנרוגבינת מוצרלה 4oz, סחוטגבינת מוצרלה 4oz, סחוט4קצת קישואים קצוציםאנשובי וברוסקטה זיתאנשובי וברוסקטה זית4קצת קישואים קצוציםמגישים חם עם פרוסקו צונן או בירה קרהמגישים חם עם פרוסקו צונן או בירה קרה4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1טוסט הלחם עד זהב משני הצדדים. לשפשף בצד עם הצד לחתוך של השום. & מברשתטוסט הלחם עד זהב משני הצדדים. לשפשף בצד עם הצד לחתוך של השום. & מברשת3קרום: פירורי קרקר גרהם3-4 כפות רוטב עגבניות בבקבוק, או פירה3-4 כפות רוטב עגבניות בבקבוק, או פירה1אודות בעובי (2 ס אודות בעובי (2 ס " מ)4קצת קישואים קצוציםמתבלים במלח ופלפל. שים פרוסת מוצרלה על כל אחד, מפזריםמתבלים במלח ופלפל. שים פרוסת מוצרלה על כל אחד, מפזרים1באט מומסאותו צד של כל אחד עם שמן.מורחים כל ברוסקטה עם 2 כפית רוטב עגבניות ואותו צד של כל אחד עם שמן.מורחים כל ברוסקטה עם 2 כפית רוטב עגבניות ו4קצת קישואים קצוציםמתאבנים מלוחים אלה הם אידיאליים עם משקאות לפני ארוחת ערבמתאבנים מלוחים אלה הם אידיאליים עם משקאות לפני ארוחת ערב