קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

אנשובי וברוסקטה זית

אנשובי וברוסקטה זית
המתכון אנשובי ברוסקטה זית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מתאבן זה יש 1077 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אנשובי יכול בשמן זית, עשבי תיבול העליון, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו ברוסקטה עגבניות מיובשות ואנשובי, ברוסקטה אנשובי עם אבוקדו ומריה, ו Bruschetta פלפל אנשובי ו Piquillo (מתכונים דומים).

מרכיבים

60דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2oz או יכול אנשובי בשמן זית, סחוט2oz או יכול אנשובי בשמן זית, סחוט6זיתים שחורים, מגולענים ופרוסיםזיתים שחורים, מגולענים ופרוסים1אוראו ממולאים כפוליםעשבי תיבול יבשים מעורביםעשבי תיבול יבשים מעורבים4שרימפס וורידים1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן1שן שוםשן שום4שרימפס וורידיםעשבי תיבול העליון עם פרוסות זית 2 חתיכות של אנשובי דפוס חוצהעשבי תיבול העליון עם פרוסות זית 2 חתיכות של אנשובי דפוס חוצה122 כפות חמאה מומסתלחם איטלקי, כמו ג'בטהלחם איטלקי, כמו ג'בטה1rackמחממים את broiler על ההגדרה הגבוהה ביותר שלה ואת המיקום של 4in (10cm) מהחוםמחממים את broiler על ההגדרה הגבוהה ביותר שלה ואת המיקום של 4in (10cm) מהחום4שרימפס וורידיםלטגן את הברוסקטה במשך 2-3 דקות, או עד המוצרלה נמס והוא מבעבעלטגן את הברוסקטה במשך 2-3 דקות, או עד המוצרלה נמס והוא מבעבע115דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מוצרלה 4oz, סחוטגבינת מוצרלה 4oz, סחוט4שרימפס וורידיםאנשובי וברוסקטה זיתאנשובי וברוסקטה זית4שרימפס וורידיםמגישים חם עם פרוסקו צונן או בירה קרהמגישים חם עם פרוסקו צונן או בירה קרה4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1טוסט הלחם עד זהב משני הצדדים. לשפשף בצד עם הצד לחתוך של השום. & מברשתטוסט הלחם עד זהב משני הצדדים. לשפשף בצד עם הצד לחתוך של השום. & מברשת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3-4 כפות רוטב עגבניות בבקבוק, או פירה3-4 כפות רוטב עגבניות בבקבוק, או פירה1אודות בעובי (2 ס אודות בעובי (2 ס " מ)4שרימפס וורידיםמתבלים במלח ופלפל. שים פרוסת מוצרלה על כל אחד, מפזריםמתבלים במלח ופלפל. שים פרוסת מוצרלה על כל אחד, מפזרים1באט מומסאותו צד של כל אחד עם שמן.מורחים כל ברוסקטה עם 2 כפית רוטב עגבניות ואותו צד של כל אחד עם שמן.מורחים כל ברוסקטה עם 2 כפית רוטב עגבניות ו4שרימפס וורידיםמתאבנים מלוחים אלה הם אידיאליים עם משקאות לפני ארוחת ערבמתאבנים מלוחים אלה הם אידיאליים עם משקאות לפני ארוחת ערב