אנשובי מטוגן
אנשובי מטוגן דורש מסביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו לחם פריך, פלפל קאיין, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מתכונים דומים: אנשובי מטוגן, מרווה מטוגנת עם אנשובי, ו אנשובי מטוגן עם מרווה.
הוראות
אם אתה משתמש אנשובי שלם, טרי אתה חייב לנקות אותם קודם. תערוף את הראשים ותוציא את הקרביים. לאחר מכן לשטוף עם מים נקיים.
יוצקים את שמן הזית לתוך סיר עמוק קטן להגדיר על חום. השתמש מדחום מטגנים עמוק כדי לפקח על החום.בינתיים, מוסיפים את הביצים לקערה קטנה ומכים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את הקמח, קאיין, מלח ופלפל שחור לקערה רדודה, משתמשים במזלג כדי לערבב את החומרים יחד. לטבול את הדג אחד בכל פעם לתוך הביצים מכות ולאחר מכן לגלגל אותו בקמח.כאשר השמן מגיע 365 מעלות F. מטגנים את הדגים כמה בכל פעם, מגלגלים אותם בשמן כדי להבטיח אפילו בישול עד שהם חום זהוב (כ 5-8 דקות).
מגישים עם לחם פריך, שמן זית כתית מעולה לטבילת הלחם (אופציונלי) ועגבניות.