קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אסיאתי ברצינות: Chawan Mushi

אסיאתי ברצינות: Chawan Mushi
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chawan Mushi עם שרימפס אפונה האביב, צדפות מנילה מאודות (אסארי-מושי) במרק למונגראס-דאשי, ו המבורגר עוף אסייתי עם מיונז לימון חריף וסלט אסייתי כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את הביצים קלות, ולאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים עבור פודינג. מסננים את התערובת למרות מסננת מצוידת בשכבה אחת של גזה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים ספינת קיטור על חום גבוה. יש 4 קערות מוכנות או כוסות lidded.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את הבחירה של תוספות לתוך החלק התחתון של כוסות או קערות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
עבור enokitake: מחממים מחבת כבדה ויוצקים להתיז שמן זית או שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מטגנים את enokitake במחבת עד חום זהוב, הוספת קצת רוטב סויה או מלח לפי הטעם. הפטריות יהיה להפריש לא מעט נוזל; תן את הנוזל לבשל את במשך כמה דקות כפי שאתה חום את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את הנוזל לקערות או כוסות ומכסים בניילון נצמד או במכסים מצוידים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים את הכוסות המכוסות באוניית הקיטור שחוממה מראש על אש גבוהה. כאשר פני השטח הופך לבן, על 3 עד 5 דקות, להפחית את החום בינוני נמוך קיטור במשך 15 דקות נוספות.
8
בדוק את הפודינג על ידי החדרת שיפוד במבוק או קיסם לתוך המרכז. פודינג נעשה כאשר הנוזל פועל ברור. פני השטח של פודינג צריך להיות חלקלק ולח.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מגישים חם או מקורר בכוס.