אסיה ירקות-מרק בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק ירקות-בשר אסיאתי. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מרק בשר בקר נוסף, בצל ירוק, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג זרעי צ'יה בטטה עם רוטב שוקולד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: מהיר אסיה בשר, ירקות & מרק אטריות, אסיאתית ירקות בקר מוקפץ, ו בשר שומשום וירקות אסיאתיים מוקפץ.
הוראות
בסיר גדול, בשר חום בשמן מכל הצדדים; לנקז.
מוסיפים את המים, מרק, שרי, רוטב סויה, בצל, סוכר חום, שום, זנגביל, שמן שומשום וקיין. מביאים לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה.
מערבבים את הפטריות, גזר ובוק צ ' וי; מכסים ומבשלים 20-30 דקות יותר או עד שהירקות רכים. בינתיים, לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
מחלקים אורז בין שש קערות מרק, 3/4 כוס בכל אחד; העליון כל אחד עם 1 כוס מרק.
מקשטים עם פרחי צ ' ייב אם תרצה.