אספרגוס, Gruyere ו Tarragon סופליד חביתה
חביתת אספרגוס, Gruyere ו Tarragon Souffleed עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 465 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך gruyere גס, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס, Gruyère, חביתת סופליד טרגון, חביתת סופליד עם גבינת עיזים, אספרגוס וחזיר, ו אספרגוס, כרישה & Gruyere טארט ב פודינג מלוח טרגון.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
במחבת שאינה מקל 10 אינץ ' מבשלים את האספרגוס במים מלוחים כדי לכסות במשך 3 עד 5 דקות, או עד שהוא פשוט רך.
מסננים את האספרגוס, שוק במי קרח, מתייבשים עם מגבות נייר.
במחבת, לבשל את הבצל עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ב 1 כף החמאה על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות, או עד הבצל הוא זהוב, ולהעביר את התערובת לקערה. באותו מחבת, אספרגוס חום עד התחמם.
מוסיפים את האספרגוס לבצל.
למחוק את אותו מחבת ולחמם את שאר 1/2 כף חמאה על חום מתון עד שהוא נמס, הטיית המחבת כדי מעיל אותו עם החמאה, ולהסיר אותו מהחום.
בקערה, לטאטא את חלמוני הביצה עם קמח ומלח ופלפל, כדי לטעום, עד התערובת עבה בצבע לימון.
מוסיפים את הבצלים והאספרגוס לחלמונים.
בקערה אחרת עם מערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות, לקפל אותם לתוך תערובת חלמון בעדינות אבל ביסודיות, ויוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת, להפיץ אותו באופן שווה. (אם ידית המחבת היא פלסטיק, לעטוף אותו בעובי כפול של נייר כסף.)
אופים את החביתה באמצע התנור במשך 7 דקות, או עד שהוא נפוח וכמעט מבושל דרך. כפית Gruyere ו tarragon, וקורטוב של מלח ופלפל באמצע החביתה, ועם מרית לקפל את החביתה לשניים כדי לצרף את המילוי.
אופים את החביתה באמצע התנור במשך 1 דקה יותר, או עד הגבינה נמסה ואת החביתה מבושל דרך.