טורט שוקולד כפול יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 397 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, ביצים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורט שוקולד כפול, טורט שוקולד צונן כפול, ו טורט מוס שוקולד כפול.
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. חמאה 10 אינץ ' בקוטר מחבת springform; אבק עם סוכר. ממיסים שוקולד וחמאה בסיר גדול כבד על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד. מגניב לפושר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
להקציף בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לטאטא ביצים 1 בכל פעם, מיזוג טוב אחרי כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מערבבים וניל ומלח, ואז קמח.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים עד העוגה רק עולה במרכז (בודק מוכנס למרכז לא ייצא נקי), על 35 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. כיסוי; צמרמורת בעת ביצוע מוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
להמס חמאה בקערת מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף חלמונים, 1/4 כוס קרם ווניל בקערה קטנה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלמון לתוך קערה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להקציף כל הזמן מעל מים רותחים עד רושמים מדחום 66°, על 6 דקות (תערובת עשויה להופיע שבורה).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר מעל המים; להוסיף שוקולד ומערבבים להמיס. תניח בצד. מקציפים חלבונים ביצה 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עד פסגות בינוניות נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להקציף 1/4 של תערובת ביצה לבנה מוכה לתערובת שוקולד חם כדי להבהיר. מקפלים בתערובת ביצה לבן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים מוס על העוגה במחבת; החלק העליון. צ ' יל טורט עד מוס מוגדר, לפחות 6 שעות עד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הפעל סכין חדה סביב קצה המחבת כדי לשחרר טורט. שחרר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
להעביר טורט לצלחת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 3/4 כוס קרם בקערה בינונית עד פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)