אספרגוס אמנדין
אספרגוס Amandine עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא פלפל, אספרגוס, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו אספרגוס Amandine, פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים, ו פורל Amandine, אספרגוס מאודה ותפוחי אדמה חדשים (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. מבשלים אספרגוס במים מלוחים רותחים כדי לכסות במחבת גדולה 3 דקות או עד פריך-מכרז; לנקז.
לצלול אספרגוס לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים שקדים, ומטגנים 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב.
מוסיפים אספרגוס ופלפל אדום; מבשלים 3 עד 5 דקות. לזרוק עם מיץ לימון, מלח ופלפל, ומגישים מיד.