אספרגוס כבוש בצ'יפוטלה
אספרגוס צ'יפוטלה כבוש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, גזר חתוך תינוק, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם רוטב צ'יפוטלה ובצל אדום כבוש, מרק שעועית שחורה צ'יפוטלה עם בצל כבוש סיד, ו המבורגרים פיקנטיים עם בצל אדום כבוש וקרם צ'יפוטלה.
הוראות
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 7 1/4 כוסות מים, חומץ מזוקק, חומץ יין, מלח, ותבלינים כבישה לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות שישה צנצנות בגודל ליטר.
הצמד את ולזרוק קצוות קשים מאספרגוס.
במחבת 8 עד 10 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים חצי האספרגוס ומבשלים עד רך-פריך לנשוך, על 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר קערה גדולה של מי קרח. חזור לבשל אספרגוס הנותרים ולהעביר למי קרח.
מוסיפים חצי מהגזר למחבת ומבשלים עד רך-פריך לנשוך, כ -3 דקות; מעבירים למי קרח. חזור לבשל גזר הנותרים ולהעביר למי קרח.
מסננים ירקות. אספרגוס לקצץ 6 אינץ ' חניתות, שמירה על הקצוות.
מקום 2 שיני שום ו 1 צ ' ילה בכל צנצנת. לתוך חמש צנצנות, באותה מידה לארוז חניתות אספרגוס ועל 3/4 של הגזר אנכית מבלי לאלץ. לארוז קישוטים אספרגוס וגזר שנותר לתוך צנצנת הנותרת.
בצע צעדים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/2 אינץ ' של headspace כאשר אתה שופך תערובת חומץ חם על ירקות בכל צנצנת. הביאו מים בקנר ל-180-185 ועבדו במשך 30 דקות.