קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות26
מגזין

אספרגוס עגל קורדון בלו

אספרגוס עגל קורדון בלו
אספרגוס עגל קורדון בלו הוא מתכון ללא גלוטן וראשוני עם 2 מנות. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אם יש לכם חניתות אספרגוס, קציצות עגל, תערובת גבינה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 78% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בורגרים קורדון בלו , כריכים קורדון בלו וקציץ בשר קורדון בלו .

הוראות

1
מניחים אספרגוס ומים בתוך 11 אינץ'. x 7 אינץ'. צלחת המתאימה למיקרוגל. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 2-3 דקות או עד שהם רכים; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
משטחים את בשר העגל ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי; מפזרים מלח ופלפל. במחבת קטנה מטגנים שום בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בשר עגל; משחימים 2-3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
העבר ל-11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה. במחבת מטפטפים, מקפיצים פטריות עד לריכוך; כפית על בשר עגל. מעל כל אחד מהם ארבע חניתות אספרגוס ופרוסת פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 5-10 דקות או עד שהמיץ מתבהר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman