אספרגוס עם גבינה כחולה
אספרגוס עם גבינה כחולה נטול גלוטן,, צמחוני לקטו אובו ופרימל מנות ראשונות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 89 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם אספרגוס, חומץ יין אדום, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אספרגוס גבינה כחולה בייקון, לחמניות אספרגוס גבינה כחולה, ו אספרגוס-קנפסקס גבינה כחולה.
הוראות
מניחים אספרגוס בסל קיטור; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 4-5 דקות או עד שהם רכים פריכים.
בקערה קטנה שלבו את הגבינה, העירית, השמן, החומץ והפלפל.
מעבירים אספרגוס ל-15 אינץ ' לא משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה; למעלה עם תערובת גבינה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 למשך 4-5 דקות או עד שהגבינה פשוט מתחילה להימס.