אספרגוס-פריטטה תפוחי אדמה
אספרגוס תפוחי אדמה פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך שמן זית, מלח, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חביתת אספרגוס ותפוחי אדמה, אספרגוס ופריטטה תפוחי אדמה, ו אספרגוס ופריטטה תפוחי אדמה.
הוראות
קיטור תפוחי אדמה עד בקושי מכרז, על 5 דקות; להפריש. קיטור האספרגוס עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 2 דקות.
במחבת nonstick 10-12 אינץ', חום 1/2 כפות שמן על חום גבוה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטוגנים עד להשחמה פריך, על 7 דקות.
מוסיפים את האספרגוס והבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד למכרז, כ -3 דקות; מעבירים לצלחת.
למחוק את המחבת, להגדיר אותו על חום מתון ולהוסיף 1 כף השמן. הכה את הביצים עם קרם כבד עד חלקה. מערבבים את הירקות ושופכים את התערובת למחבת. להפחית את החום נמוך לבשל עד הקצוות רק להתחיל להגדיר. הרם את הצדדים של פריטטה עם מרית גומי, הטיית המחבת כדי לאפשר את הביצים לא מבושלות לחלחל מתחת. המשך בישול עד התחתון מוגדר העליון הוא בקושי נוזל, על 7 דקות.
הגדר צלחת שטוחה גדולה על המחבת ולהפוך את הפריטטה על הצלחת.
מוסיף את השמן 1/2 כף הנותרים למחבת ולהחליק את הפריטטה בחזרה. לבשל עד התחתון הוא זהב, על 3 דקות. החלק את פריטטה על צלחת גדולה לחתוך טריזים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מגישים עם: סלט לבוש היטב ולחם פריך.