קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

אספרגוס-פריטטה תפוחי אדמה

אספרגוס-פריטטה תפוחי אדמה
אספרגוס תפוחי אדמה פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך שמן זית, מלח, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חביתת אספרגוס ותפוחי אדמה, אספרגוס ופריטטה תפוחי אדמה, ו אספרגוס ופריטטה תפוחי אדמה.

הוראות

1
קיטור תפוחי אדמה עד בקושי מכרז, על 5 דקות; להפריש. קיטור האספרגוס עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
במחבת nonstick 10-12 אינץ', חום 1/2 כפות שמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטוגנים עד להשחמה פריך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מוסיפים את האספרגוס והבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד למכרז, כ -3 דקות; מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
למחוק את המחבת, להגדיר אותו על חום מתון ולהוסיף 1 כף השמן. הכה את הביצים עם קרם כבד עד חלקה. מערבבים את הירקות ושופכים את התערובת למחבת. להפחית את החום נמוך לבשל עד הקצוות רק להתחיל להגדיר. הרם את הצדדים של פריטטה עם מרית גומי, הטיית המחבת כדי לאפשר את הביצים לא מבושלות לחלחל מתחת. המשך בישול עד התחתון מוגדר העליון הוא בקושי נוזל, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
הגדר צלחת שטוחה גדולה על המחבת ולהפוך את הפריטטה על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף את השמן 1/2 כף הנותרים למחבת ולהחליק את הפריטטה בחזרה. לבשל עד התחתון הוא זהב, על 3 דקות. החלק את פריטטה על צלחת גדולה לחתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
9
מגישים עם: סלט לבוש היטב ולחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך