אספרגוס פרמזן מאפה לחמניות
אספרגוס פרמזן מאפה לחמניות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 96 מנות. עם 42 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא שמן כמהין, חלמונים, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אספרגוס פרמזן מאפה לחמניות, אספרגוס ופרמזן קרם מאפה, ו (לא) לחמניות נקניק-מאפה עדשים צרפתי W / Preserved Le (מתכונים דומים).
הוראות
לפתוח גיליונות מאפה ולחצות כל מקבילים לקפל קווים.
רול החוצה 1 חצי (לשמור הנותרים 3 חצאים מקורר, מכוסה בניילון נצמד) לתוך מלבן 20 על 7 אינץ ' עם פינים מתגלגלים משוריין על משטח משוריין היטב. (מאפה יתכווץ מעט לאחר גלגול.)
מברישים את עודף הקמח מפני עבודה ושני הצדדים של מאפה, ולאחר מכן לקצץ את כל הקצוות עם סכין חדה לעשות אפילו.
חותכים מרובעים לרוחב 6 (6 1/2 - על ידי 3 אינץ').
מלבנים מברשת עם כמה ביצה לשטוף ומפזרים כל אחד באופן שווה עם 1 כף ארוז גבינה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בצדדים ארוכים.
להניח גבעול אספרגוס לאורך 1 צד ארוך, ואז להפשיל אספרגוס במאפה, הקשה על תפר לאטום. הפוך יותר לחמניות עם שאריות מאפה, גבינה, ואספרגוס.
מסדרים לחמניות, צד התפר למטה, על 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה משומנים קלות מברשת העליון הצדדים בקלילות עם ביצה לשטוף. לחמניות צ ' יל עד מאפה הוא מוצק, לפחות 15 דקות.
אופים לחמניות בקבוצות באמצע התנור עד נפוח וזהב, על 16 דקות.
העברה עם מרית מתכת ללוח חיתוך לקצץ על 1/2 אינץ ' מן הקצוות. חציית כל גליל חצייה, ולאחר מכן, החל על 1/2 אינץ ' משני הצדדים, לחתוך כל סעיף באלכסון במחצית (ראה תמונה, מול). לעמוד אספרגוס לחמניות בסוף, 2 על 2 על מגשים, טפטוף כל אחד עם 1 טיפה של שמן כמהין (אם באמצעות).