אספרגוס צדפות מוקפץ
אספרגוס צדפות מוקפץ נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 372 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, בצל, סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו צדפות ואספרגוס מוקפצים, עוף וברוקולי מוקפצים, ו מוקפץ בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
אם צדפות גדולות, לחתוך לשניים ולהניח בצד. בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, מרק העוף ורוטב הסויה עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
במחבת גדולה הקפיצו את האספרגוס, הבצל והסלרי בכף 1 שמן למשך 3 דקות.
מוסיפים פטריות וערמוני מים; מערבבים במשך 2-3 דקות או עד שהם רכים.
מוציאים את תערובת הירקות ומניחים בצד.
באותה מחבת מערבבים צדפות צדפות בשמן שנותר למשך 2-3 דקות או עד שהצדפות יציבות ואטומות. מערבבים תערובת מרק עוף; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. יקב אלף האיים שרדונה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![יקב אלף האיים שרדונה]()
יקב אלף האיים שרדונה
חבית מותססת באלון אמריקאי, יין בעל גוף בינוני זה מציג ניחוחות של חמאה וקוקוס ואחריו טעמים פריכים של תפוח וניל.