אספרגוס קלוי, עגבניות ובצל
אספרגוס קלוי, עגבניות, בצל נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, בצל פנינה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. מתכונים דומים: קערת אורז עם סטייק, עגבניות קלויות ואספרגוס ופטריות בקרמל ובצל, עגבניות צלויות בצל וקישואים, ו עגבניות צלויות ובצל על טוסט.
הוראות
מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול.
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומפזרים סוכר ו 1/4 כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים וזהב, על 6 דקות. תניח בצד.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס ולהשליך.
שלב עם הנותרים 1 כפית שמן, ונשאר 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; לזרוק מעיל.
אספרגוס מורח באופן שווה על מחבתות מוכנות.
מניחים עגבניות בקערה שהחזיקה את האספרגוס, וזורקים לצפות אותם בשמן שנותר ומלח.
צולים את האספרגוס 10 דקות או עד צבע בהיר שלה עדיין פריך. (מתכון עשוי להיות מוכן עד לנקודה זו עד יום קדימה.)
מוסיפים תערובת בצל ועגבניות למחבתות; מבשלים 5 דקות או עד שהעגבניות מחוממות.