קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

לא עוד שינקן פסחא מלוח

לא עוד שינקן פסחא מלוח
אם יש לך בערך 13 שעות לבלות במטבח, No More Salty Easter Ham עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -1012 גרם חלבון , 786 גרם שומן ובסך הכל 14206 קלוריות . מתאים ל-1 מנות. תמורת $22.43 למנה , מתכון זה מכסה 82% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם לחג הפסחא . 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אננס, חלב, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון של 91% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שינקן פסחא , שינקן פסחא , וחזיר פסחא מזוגג .

הוראות

1
חותכים כל שומן גלוי מפני השטח של השינקן ומניחים עם הצד החתוך כלפי מטה בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
יוצקים מספיק חלב על החזיר כך שהוא יגיע לעומק של כ-1/4 אינץ' בתחתית תבנית הצלייה. השתמשו בידיים כדי לארוז את הבשר בציפוי נדיב של סוכר חום. מכסים את הסוכר החום בשכבת אננס כתוש, ארוז באותו אופן. זה בסדר שיש כמה נקודות חשופות אבל השתדלו שלא. מכסים את הבשר בנייר אלומיניום ומעבירים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
כשהתנור חם, מכניסים את הבשר עדיין מכוסה בנייר כסף לתנור. צולים 30 דקות. לאחר 30 דקות מסירים את רדיד האלומיניום ומזלפים במיצים שהצטברו בתחתית התבנית. המשך בצלייה במשך 30 דקות נוספות, או עד שהנקניק מחומם.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, Chenin Blanc

פינו נואר, ריזלינג ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור שינקן הפסחא. לריזלינג ולשנין בלאן יש מגע של מתיקות המשלימה את הטעמים המתוקים והמלוחים של חזיר. אם אתה מעדיף אדום, אדום בהיר כמו פינו נואר יתאים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Vinum Cellars Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
מרתפי וינום פינו נואר
מרתפי וינום פינו נואר
הצבע של הפינו נואר הנדיב הזה הוא צבע אודם עמוק תוסס. לניחוחות יש תווים מבושמים מדהימים האופייניים לפינו נואר משובח וזו מבטאת תווי דובדבן בשל ופטל בר עם תבליני כמהין, ציפורן וכוכב אניס. לחך יש חומציות בשפע ואיזון מבריק בשל הענבים שנקטפו בהבשלה; לא בשלים מדי. תווים אלו באים לידי ביטוי כדובדבן בשל ודובדבן וניל, ליבה מלוחה של אלון צרפתי, וניל ומוקה שנראים משיי מאוד בחך ובסיומת.