אספרגוס קלוי עם פירורי לחם שום חמאה ושקדים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס קלוי עם פירורי לחם שום חמאה & שקדים קלויים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פרמג'יאנו-רג' יאנו, פטרוזיליה, מלח ים גס ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס קלוי עם פירורי לחם קלויים, Spaghettini עם עגבניות קלויות, בזיליקום טרי ופירורי לחם שום קלויים, ו אספרגוס קלוי ומנדרינות עם שקדים קלויים.
הוראות
מניחים את השקדים במחבת כבדה ויבשה על אש בינונית. טוסט ערבוב לעתים קרובות עד חום זהוב.
תן להם להתקרר על צלחת בשכבה אחת, עד ההגשה time.In סיר קטן להגדיר על חמאה להמיס חום בינוני.
מוסיפים חצי שום טחון ומבשלים ערבוב לעתים קרובות עד ריחני רק מתחיל צבע.
מוסיף את panko וטוסט, ערבוב כל הזמן, במשך כ 3 דקות עד חום זהוב פריך. הסר מהחום ומערבבים את גרידת הלימון וקמצוץ מלח. תניח בצד.מחממים תנור ל 204°. לשטוף לנקות את האספרגוס לקצץ את הקצוות הקשים discard.In מחבת צלייה מצופה בנייר כסף הניחה את חניתות האספרגוס החוצה קרוב ככל האפשר לשכבה אחת.
טפטפו את שמן הזית על החניתות, גלגלו את האספרגוס הלוך ושוב עד שכולם מכוסים בשכבה דקה של שמן זית.
מפזרים את השום, המלח והפלפלפל הנותרים.
מגלגלים את האספרגוס סביב פעם נוספת מעיל באופן שווה.
מניחים מחבת בתנור שחומם מראש וצולים במשך 12 עד 15 דקות, תלוי כמה עבה חניתות האספרגוס שלך. הטיפים צריכים להיות משחימים היטב, והחניתות רכות כאשר פירסינג עם מזלג.
מעביר את האספרגוס החם למגש הגשה. לזרוק עם פרמזן מגורר ומיץ לימון, ואז העליון עם שקדים שמורים פירורי לחם.
מגישים עם פטרוזיליה עם פלחי לימון בצד, אופציונלי.