קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס של אפריל בלומפילד עם פודינג פרמזן ופרושוטו

אספרגוס של אפריל בלומפילד עם פודינג פרמזן ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס של אפריל בלומפילד עם פודינג פרמזן פרושוטו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 367 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 78 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית נוספת, פרושוטו, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סלט אוזני החזיר המטוגן של אפריל בלומפילד, השדים של אפריל בלומפילד על סוסים, ו ריקוטה נאודי של אפריל בלומפילד.

הוראות

1
הפוך את הפודינג: מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את השמנת והחלב בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
יוצקים חצי מהתערובת לסיר בינוני, מוסיפים את השום, פרמזן ומלח, ומניחים את הסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
תן לנוזל לבוא לרתיחה ומבשלים 1 דקה, ואז לכבות את החום. מערבבים את התערובת החמה עד שהיא חלקה.
5
מערבבים את חלמון הביצה ואת תערובת הקרם הנותרת בקערה בינונית ומקציפים ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להקציף בתערובת מעורבת חמה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים את התערובת לתוך מנה קטנה (2 כוס) gratin.
8
תן לו לשבת במשך כמה דקות, ברפרוף את הקצף שמתפתח על פני השטח עם כף. מקפלים מגבת מטבח קטנה לתוך ריבוע, לשים אותו לתוך צלחת אפייה גדולה, ולהגדיר את צלחת גראטן על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
יוצקים מספיק מים לתוך הסיר כדי להגיע לסנטימטר מן הטבעת של הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
בזהירות לשים את הסיר בתנור לבשל רק עד פודינג יש להגדיר; זה צריך להיות קצת המשרד סביב הקצוות אבל עדיין מתנדנד באמצע.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר את הסיר מהתנור ולתת לחביצה להתקרר במים, ולאחר מכן להסיר אותו. (אתה יכול לקרר את רפרפת הלילה, אם תרצה. אני אוהב להגיש את זה בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת כבדה מספיק כדי להחזיק את כל האספרגוס בשכבה אחת רק עד שהוא מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את האספרגוס למחבת, הזדנבות החניתות באותו הכיוון. השמן צריך להתפצח ולרחוש קצת. תן את החניתות לזרוק עם מלקחיים, מפזרים קמצוץ טוב של מלח, להתפשט בשכבה אחת. מבשלים, מסובבים את החניתות מדי פעם, עד שהן חומות זהובות בנקודות ורגישות אבל עדיין נמרצות, בערך 6 דקות. תן אחד החניתות לסחוט—זה צריך לתת רק קצת; זה לא צריך להרגיש או מוצק מאוד או רגשני.רק דקה לפני שהם מסיימים, מפזרים את הבזיליקום על האספרגוס וטפטוף על עוד קצת שמן זית. להעיף את החניתות עם מלקחיים ולשחק עם בזיליקום קצת, נותן לו זמן נגד המחבת החמה ולאחר מכן נע אותו בחזרה על האספרגוס. זה נחמד אם זה נהיה קצת פריך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תוריד את החום ותן לאספרגוס לסיים את הבישול בעדינות בחום של המחבת, תוך ערבוב מדי פעם ואז ופיזור קצת יותר מלח ואולי טיפה של מיץ לימון, אם אתה רוצה, רק עד שאתה יכול להרים חנית מבלי לשרוף את האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מגישים את האספרגוס על מגש עם פודינג, פרושוטו, ושמן זית-מקווקו לחם קלוי או בגריל לצד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)