אספרגוס של אפריל בלומפילד עם פודינג פרמזן ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס של אפריל בלומפילד עם פודינג פרמזן פרושוטו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 367 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 78 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית נוספת, פרושוטו, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סלט אוזני החזיר המטוגן של אפריל בלומפילד, השדים של אפריל בלומפילד על סוסים, ו ריקוטה נאודי של אפריל בלומפילד.
הוראות
הפוך את הפודינג: מחממים התנור ל 163°.
מערבבים את השמנת והחלב בכוס מדידה.
יוצקים חצי מהתערובת לסיר בינוני, מוסיפים את השום, פרמזן ומלח, ומניחים את הסיר על אש בינונית.
תן לנוזל לבוא לרתיחה ומבשלים 1 דקה, ואז לכבות את החום. מערבבים את התערובת החמה עד שהיא חלקה.
מערבבים את חלמון הביצה ואת תערובת הקרם הנותרת בקערה בינונית ומקציפים ממש טוב.
להקציף בתערובת מעורבת חמה.
יוצקים את התערובת לתוך מנה קטנה (2 כוס) gratin.
תן לו לשבת במשך כמה דקות, ברפרוף את הקצף שמתפתח על פני השטח עם כף. מקפלים מגבת מטבח קטנה לתוך ריבוע, לשים אותו לתוך צלחת אפייה גדולה, ולהגדיר את צלחת גראטן על גבי.
יוצקים מספיק מים לתוך הסיר כדי להגיע לסנטימטר מן הטבעת של הצלחת.
בזהירות לשים את הסיר בתנור לבשל רק עד פודינג יש להגדיר; זה צריך להיות קצת המשרד סביב הקצוות אבל עדיין מתנדנד באמצע.
הסר את הסיר מהתנור ולתת לחביצה להתקרר במים, ולאחר מכן להסיר אותו. (אתה יכול לקרר את רפרפת הלילה, אם תרצה. אני אוהב להגיש את זה בטמפרטורת החדר.)
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת כבדה מספיק כדי להחזיק את כל האספרגוס בשכבה אחת רק עד שהוא מתחיל לעשן.
מוסיף את האספרגוס למחבת, הזדנבות החניתות באותו הכיוון. השמן צריך להתפצח ולרחוש קצת. תן את החניתות לזרוק עם מלקחיים, מפזרים קמצוץ טוב של מלח, להתפשט בשכבה אחת. מבשלים, מסובבים את החניתות מדי פעם, עד שהן חומות זהובות בנקודות ורגישות אבל עדיין נמרצות, בערך 6 דקות. תן אחד החניתות לסחוט—זה צריך לתת רק קצת; זה לא צריך להרגיש או מוצק מאוד או רגשני.רק דקה לפני שהם מסיימים, מפזרים את הבזיליקום על האספרגוס וטפטוף על עוד קצת שמן זית. להעיף את החניתות עם מלקחיים ולשחק עם בזיליקום קצת, נותן לו זמן נגד המחבת החמה ולאחר מכן נע אותו בחזרה על האספרגוס. זה נחמד אם זה נהיה קצת פריך.
תוריד את החום ותן לאספרגוס לסיים את הבישול בעדינות בחום של המחבת, תוך ערבוב מדי פעם ואז ופיזור קצת יותר מלח ואולי טיפה של מיץ לימון, אם אתה רוצה, רק עד שאתה יכול להרים חנית מבלי לשרוף את האצבעות שלך.
מגישים את האספרגוס על מגש עם פודינג, פרושוטו, ושמן זית-מקווקו לחם קלוי או בגריל לצד.