קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרסו-שוקולד חצי-פרדו

אספרסו-שוקולד חצי-פרדו
אספרסו-שוקולד Semifreddo עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת כבדה, אספרסו חזק, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אספרסו שוקולד חצי פרדו, אספרסו שוקולד חצי פרדו, ו אספרסו חצי פרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב 1 כוס הסוכר עם 3/4 כוס מים ו 1 / 4cup של האספרסו. להביא רתיחה מעל חום מתון ומערבבים לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
תן לסירופ האספרסו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3
בסיר קטן, להרתיח את כוס 1 הנותרים של אספרסו על חום גבוה עד מופחת 1/4 כוס, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
יוצקים לתוך קערה בינונית חסינת חום. יש לשטוף ולייבש את הסיר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בסיר אותו, לחמם את החלב עם שעועית וניל וזרעים על חום מתון עד בועות טופס סביב הקצה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מהחום ומערבבים בתערובת הג ' לטין עד מותך. זרוק את שעועית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
מוסיפים את החלב החם לאספרסו מופחת ומקציפים בשוקולד עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
בקערה של מערבל עומד, להכות את הביצים במהירות גבוהה עד צהוב בהיר קצף. בסיר הקטן, להביא את סירופ התירס, את הנותרים 1/2 כוס סוכר 2 כפות מים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הסירופ רושם 235 על מדחום ממתקים, על 5 דקות. עם המיקסר במהירות גבוהה בינונית, בהדרגה להכות את הסירופ החם לתוך הביצים. המשך להכות עד התערובת היא חיוורת מאוד יש שילש נפח, על 4 דקות. מקפלים בתערובת האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בקערה, מקציפים את השמנת הכבדה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת מוס עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
כף בערך רבע ממוס האספרסו למחבת קפיצית 9 אינץ'. לטבול 6 אצבעות גברת לתוך סירופ אספרסו עד רק ספוג דרך. סדר את אצבעות הגברת על המוס בשורות. חזור על התהליך עוד פעמיים עם המוס ואת אצבעות הגברת שנותרו, ולאחר מכן העליון עם המוס שנותר. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
לפני ההגשה, לחמם סכין חדה דק מתחת למים חמים. הפעל את הסכין סביב קצה semifreddo ולהסיר את הטבעת. לנפות את הקקאו מעל החלק העליון של semifreddo.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
חותכים את חצי הגמר לתוך טריזים ומגישים, מעוטר פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות