אספרסו-שוקולד חצי-פרדו
אספרסו-שוקולד Semifreddo עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת כבדה, אספרסו חזק, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אספרסו שוקולד חצי פרדו, אספרסו שוקולד חצי פרדו, ו אספרסו חצי פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב 1 כוס הסוכר עם 3/4 כוס מים ו 1 / 4cup של האספרסו. להביא רתיחה מעל חום מתון ומערבבים לפזר את הסוכר.
תן לסירופ האספרסו להתקרר.
בסיר קטן, להרתיח את כוס 1 הנותרים של אספרסו על חום גבוה עד מופחת 1/4 כוס, על 8 דקות.
יוצקים לתוך קערה בינונית חסינת חום. יש לשטוף ולייבש את הסיר.
בסיר אותו, לחמם את החלב עם שעועית וניל וזרעים על חום מתון עד בועות טופס סביב הקצה, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בתערובת הג ' לטין עד מותך. זרוק את שעועית הוניל.
מוסיפים את החלב החם לאספרסו מופחת ומקציפים בשוקולד עד מומס.
בקערה של מערבל עומד, להכות את הביצים במהירות גבוהה עד צהוב בהיר קצף. בסיר הקטן, להביא את סירופ התירס, את הנותרים 1/2 כוס סוכר 2 כפות מים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הסירופ רושם 235 על מדחום ממתקים, על 5 דקות. עם המיקסר במהירות גבוהה בינונית, בהדרגה להכות את הסירופ החם לתוך הביצים. המשך להכות עד התערובת היא חיוורת מאוד יש שילש נפח, על 4 דקות. מקפלים בתערובת האספרסו.
בקערה, מקציפים את השמנת הכבדה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת מוס עד לא פסים להישאר.
כף בערך רבע ממוס האספרסו למחבת קפיצית 9 אינץ'. לטבול 6 אצבעות גברת לתוך סירופ אספרסו עד רק ספוג דרך. סדר את אצבעות הגברת על המוס בשורות. חזור על התהליך עוד פעמיים עם המוס ואת אצבעות הגברת שנותרו, ולאחר מכן העליון עם המוס שנותר. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים לפחות 6 שעות.
לפני ההגשה, לחמם סכין חדה דק מתחת למים חמים. הפעל את הסכין סביב קצה semifreddo ולהסיר את הטבעת. לנפות את הקקאו מעל החלק העליון של semifreddo.
חותכים את חצי הגמר לתוך טריזים ומגישים, מעוטר פטל.