ניוקי אופים
ניוקי לאפות דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם נקניק בתפזורת, רוטב ספגטי, גבינת מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . מתכונים דומים: ניוקי בולונז אופים, ניוקי ועגבניות אופים, ו ניוקי וקציצה אופים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים ניוקי ומבשלים עד למכרז, 5 עד 8 דקות.
בינתיים, להתפורר נקניק למחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד להשחמה שווה.
מסננים שומן ומערבבים ברוטב הספגטי.
הסר מהחום, ומערבבים בזהירות את הניוקי המבושל וחצי מגבינת המוצרלה.
מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הגבינה נמסה והרוטב מבעבע.