קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ניוקי אופים

ניוקי אופים
ניוקי לאפות דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם נקניק בתפזורת, רוטב ספגטי, גבינת מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . מתכונים דומים: ניוקי בולונז אופים, ניוקי ועגבניות אופים, ו ניוקי וקציצה אופים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים ניוקי ומבשלים עד למכרז, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
4
בינתיים, להתפורר נקניק למחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים שומן ומערבבים ברוטב הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
6
הסר מהחום, ומערבבים בזהירות את הניוקי המבושל וחצי מגבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ניוקיניוקי
7
מעבירים לתבשיל קדרה.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הגבינה נמסה והרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.