אספרסו שוקולד טראפלס עם טופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל אספרסו שוקולד כמהין עם טופי. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 167 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אספרסו, חמאה, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אספרסו שוקולד טראפלס, שוקולד חלב-אספרסו טראפלס, ו שוקולד חלב-אספרסו טראפלס (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את השוקולד ולשים בקערה חסינת חום. להביא את השמנת הכבדה, חמאה ומלח לרתיחה בסיר על חום בינוני; לשפוך על השוקולד ולתת לשבת עד נמס לחלוטין, על 10 דקות. מערבבים עם מרית גומי או לטאטא עד חלקה. (במידת הצורך, מיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד שהשוקולד נמס.)
להקציף בתמצית וניל, ואז האספרסו. מערבבים עד ganache הוא חלק ומבריק.
יוצקים לתוך צלחת אפייה רדודה ומקררים עד המשרד, לפחות 3 שעות או לילה.
רול כפות של גנאש לתוך 18 עד 24 כדורים, ואז להתגלגל ברים טופי כתוש.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בקלף, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד לתאריך מוצק, לפחות שעה או לילה. (כדי להפוך את אלה מראש, להתגלגל לתוך כדורים אבל לא מעיל; לכסות להקפיא עד 2 שבועות.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות לפני החשיפה, ואז להתגלגל בציפוי.)