אסקרגו ופולוק על אטריות תרד
אסקרגו ופולוק על אטריות תרד עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 709 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו אורגנו, פסטה מספגטי תרד, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פולוק אפוי, פולוק מטוגן חריף, ו פילה פולוק בפירורי לחם עבור 2.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף את הספגטי, ומבשלים עד מכרז, על 7 דקות.
מסננים, מערבבים כף חמאה, ומניחים בצד.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להשחמה קלה.
הניחו את פילה פולוק במחבת, ומבשלים עד זהב בכל צד, על 5 דקות. כאשר הפילה מתחיל להיעשות, לשבור אותם לחתיכות עם מזלג או מרית.
מוסיף את החמאה שנותרה למחבת, ומערבבים את escargot. מבשלים ומערבבים במשך כ 4 דקות. חלזונות מבשלים מהר כמו שרימפס, אז תיזהר.
הסר מהחום, ועונה עם פטרוזיליה, אורגנו ובזיליקום. למעלה עם קומץ גבינת פרמזן.