קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

אסקרגו ופולוק על אטריות תרד

אסקרגו ופולוק על אטריות תרד
אסקרגו ופולוק על אטריות תרד עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 709 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו אורגנו, פסטה מספגטי תרד, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פולוק אפוי, פולוק מטוגן חריף, ו פילה פולוק בפירורי לחם עבור 2.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיף את הספגטי, ומבשלים עד מכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
3
מסננים, מערבבים כף חמאה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
6
הניחו את פילה פולוק במחבת, ומבשלים עד זהב בכל צד, על 5 דקות. כאשר הפילה מתחיל להיעשות, לשבור אותם לחתיכות עם מזלג או מרית.
מרכיבים שתצטרך
פילה פולוקפילה פולוק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
7
מוסיף את החמאה שנותרה למחבת, ומערבבים את escargot. מבשלים ומערבבים במשך כ 4 דקות. חלזונות מבשלים מהר כמו שרימפס, אז תיזהר.
מרכיבים שתצטרך
אסקרגואסקרגו
חמאהחמאה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר מהחום, ועונה עם פטרוזיליה, אורגנו ובזיליקום. למעלה עם קומץ גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!