Fasuleda: חזיר ושעועית מ אמיליה
Fasuleda: חזיר ושעועית מ אמיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית בורלוטי, פטרוזיליה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Basil Pesto של Emilia Terragni, מרק בצל, אמיליה-סגנון: Cipollata, ו Fritto Misto Emiliano (סגנון אמיליה פריי מעורב) (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את השעועית במים במשך 45 דקות.
מסננים את השעועית ומניחים בצד.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומבשלים, מערבבים, במשך 5 דקות.
מוסיפים את הנקניק ומגבירים את החום לגבוה, משחימים את הנקניק מכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שעועית ומבשלים עוד 10 דקות, עד שמתמזגים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם פסיון, כמנה צדדית.