אסקרול מוקפץ
Escarole מוקפץ עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 131 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם escarole, שיני שום, שמן זית בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אסקרול מוקפץ, אסקרול מוקפץ עם כרישה, ו אנדיב מוקפץ מהיר, אסקרול ופריזה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף היטב escarole ב sinkful של מים, ואז להרים ולנקז. מבשלים escarole בסיר כבד 7-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד במכרז, על 10 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
שמן חום באותו סיר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שום sauté פתיתי פלפל אדום, ערבוב, עד השום הוא זהב, על 1 דקה.
מוסיפים אנשובי, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד מומס, על 1 דקה.
מוסיפים escarole, ערבוב מעיל עם שמן, ולאחר מכן להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד escarole הוא רך רוב הנוזל הוא התאדה, 8 עד 10 דקות. מתבלים קלות במלח.
כף על מגש רסס עם שמן לפי הטעם.
Escarole יכול להיות sautéed (אבל לא טפטף עם שמן) 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז צונן, מכוסה. לחמם בסיר גדול על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד חם.