קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות90
מגזין

אסקרול מוקפץ

אסקרול מוקפץ
Escarole מוקפץ עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 131 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם escarole, שיני שום, שמן זית בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אסקרול מוקפץ, אסקרול מוקפץ עם כרישה, ו אנדיב מוקפץ מהיר, אסקרול ופריזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף היטב escarole ב sinkful של מים, ואז להרים ולנקז. מבשלים escarole בסיר כבד 7-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד במכרז, על 10 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
שמן חום באותו סיר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שום sauté פתיתי פלפל אדום, ערבוב, עד השום הוא זהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים אנשובי, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד מומס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
4
מוסיפים escarole, ערבוב מעיל עם שמן, ולאחר מכן להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד escarole הוא רך רוב הנוזל הוא התאדה, 8 עד 10 דקות. מתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
כף על מגש רסס עם שמן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
Escarole יכול להיות sautéed (אבל לא טפטף עם שמן) 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז צונן, מכוסה. לחמם בסיר גדול על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות