אסקרול מעושן ומרק גזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל אסקרול עשן ומרק גזר. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך בצל, עלה דפנה, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חומוס גזר מעושן, מרק אסקרול, ו קציצה ומרק אסקרול.
הוראות
בקערה בינונית, לכסות את השעועית עם מים קרים ולתת להשרות לילה.
לנקז ולשטוף את השעועית. לחלופין, מכסים את השעועית במים קרים ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 1 שעה, ואז לנקז ולשטוף את השעועית.
בסיר בינוני, לשלב את השעועית עם עלה דפנה וזרעי טימין, לכסות עם 4 כוסות מים קרים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השעועית הם מכרז, על 1 שעה. השליכו את עלי המפרץ ואת הקורנית, עיבדו את השעועית במלח והניחו להם לעמוד בנוזל הבישול שלהם.
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 5 דקות.
מוסיפים את הגזר ואת הבצל ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מערבבים את escarole, לכסות ולהפחית את החום נמוך. מבשלים את המרק עד escarole הוא רק רך, על 10 דקות.
מוסיפים את השעועית ואת נוזל הבישול שלהם ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את המרק עד השעועית מחוממים דרך.
בקערה קטנה, לשלב את השום, פטרוזיליה ושמן זית. מערבבים את התערובת לתוך המרק רק לפני ההגשה.
הפוך קדימה: המרק יכול להיות בקירור עד 1 יום. לחמם בעדינות לפני ההגשה.