קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות16
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתי קלמטה ורוזמרין

אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתי קלמטה ורוזמרין
אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתים קלמטן ורוזמרין הוא חלב חינם מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לימון, שום, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף צלוי לימון בתנור עם ארטישוק וזיתים Kalamatan, בעבודה: עוף ים תיכוני אפוי עם זיתים קלמתן, ו ברוקולי עם לימון, זיתים קלמטן וצלפים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. לזרוק את הבצל עם כ ½ כוס שמן זית וכ 1 ½ כפית מלח ים
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את השום, הזיתים והרוזמרין.לזרוק את פרוסות לימון עם תערובת הבצל, להוסיף את היין הלבן, ולהניח בצד כדי לתת את הבצל לרכך "לבכות" הלחות שלהם בזמן שאתה לקצץ את הארטישוקים.לקצץ את החלק התחתון של גזע של כל ארטישוק מעט, משאיר כמה שיותר מחובר, ואז בזהירות לקלף את הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
הסר עלים חיצוניים פגומים או יבשים קשה. לקצץ את הקוצים עם מספריים או לחתוך אותם עם סכין קילוף חדה.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
חותכים את הארטישוק לשניים, ולאחר מכן להשתמש בכפית נירוסטה או סכין חיתוך לגלף תחת ולהסיר את החניקה thistly, עוזב את תחתית בשרני ללא פגע. לשטוף במים קרים; לא לנקז היטב– קצת מים בין העלים מסייע להבטיח כי ארטישוק לבשל ביסודיות ובאופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מפזרים את הארטישוקים במלח, סוחטים ומקפלים אותם כך שחלק מהמלח נופל בין העלים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
טפטוף ולשפשף עם שמן זית הנותרים מעיל ביסודיות, ולאחר מכן לסחוט את החצאים כך שתוכל לטפטף ולשפשף קצת שמן בין העלים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מורחים את תערובת הבצל העסיסית על 1 ½ סנטימטרים עמוק בתבנית אפייה גדולה, flameproof (כגון מחבת לזניה 10 על 14 אינץ'). הנוזל צריך להיות על ½ אינץ עמוק; אם לא, להוסיף קצת מים. נסטלה את הארטישוק לחתוך בצד למטה במיטה של בצל. הם יהיו צפופים.מכסים בחוזקה-תחילה בנייר קלף, ולאחר מכן בנייר כסף, בצד משעמם החוצה– ואופים עד שאתה יכול בקלות לשלוף עלה מדרגה שנייה ואת עיסת בבסיס שלה הוא רך. זה בדרך כלל לוקח בערך 1 ½ שעות; הגודל המדויק של ארטישוק, כמו גם את צלחת אפייה וביצועים תנור, ישפיע על זמן הבישול. שים לב כי השכבה החיצונית ביותר של עלים תצא קצת עורית, אבל טעים ואכיל.לאחר עלי הבדיקה הוא רך, להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F, לחשוף, ואופים במשך כ 15 דקות יותר כדי לרכז את הטעמים וחום קלות את קצות הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מגישים חם, חם או קר, כמו שהוא, או עם מיונז תוצרת בית בטעם לימון, שום, או כמה פילה אנשובי קצוץ. כלול קצת לחם פריך טוב עבור גורף את תערובת הבצל, או לזרוק את הבצל עם קצת פסטה מבושלת לשרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט