אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתי קלמטה ורוזמרין
אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתים קלמטן ורוזמרין הוא חלב חינם מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לימון, שום, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף צלוי לימון בתנור עם ארטישוק וזיתים Kalamatan, בעבודה: עוף ים תיכוני אפוי עם זיתים קלמתן, ו ברוקולי עם לימון, זיתים קלמטן וצלפים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. לזרוק את הבצל עם כ ½ כוס שמן זית וכ 1 ½ כפית מלח ים
מוסיפים את השום, הזיתים והרוזמרין.לזרוק את פרוסות לימון עם תערובת הבצל, להוסיף את היין הלבן, ולהניח בצד כדי לתת את הבצל לרכך "לבכות" הלחות שלהם בזמן שאתה לקצץ את הארטישוקים.לקצץ את החלק התחתון של גזע של כל ארטישוק מעט, משאיר כמה שיותר מחובר, ואז בזהירות לקלף את הגבעול.
הסר עלים חיצוניים פגומים או יבשים קשה. לקצץ את הקוצים עם מספריים או לחתוך אותם עם סכין קילוף חדה.
חותכים את הארטישוק לשניים, ולאחר מכן להשתמש בכפית נירוסטה או סכין חיתוך לגלף תחת ולהסיר את החניקה thistly, עוזב את תחתית בשרני ללא פגע. לשטוף במים קרים; לא לנקז היטב– קצת מים בין העלים מסייע להבטיח כי ארטישוק לבשל ביסודיות ובאופן שווה.
מפזרים את הארטישוקים במלח, סוחטים ומקפלים אותם כך שחלק מהמלח נופל בין העלים.
טפטוף ולשפשף עם שמן זית הנותרים מעיל ביסודיות, ולאחר מכן לסחוט את החצאים כך שתוכל לטפטף ולשפשף קצת שמן בין העלים.
מורחים את תערובת הבצל העסיסית על 1 ½ סנטימטרים עמוק בתבנית אפייה גדולה, flameproof (כגון מחבת לזניה 10 על 14 אינץ'). הנוזל צריך להיות על ½ אינץ עמוק; אם לא, להוסיף קצת מים. נסטלה את הארטישוק לחתוך בצד למטה במיטה של בצל. הם יהיו צפופים.מכסים בחוזקה-תחילה בנייר קלף, ולאחר מכן בנייר כסף, בצד משעמם החוצה– ואופים עד שאתה יכול בקלות לשלוף עלה מדרגה שנייה ואת עיסת בבסיס שלה הוא רך. זה בדרך כלל לוקח בערך 1 ½ שעות; הגודל המדויק של ארטישוק, כמו גם את צלחת אפייה וביצועים תנור, ישפיע על זמן הבישול. שים לב כי השכבה החיצונית ביותר של עלים תצא קצת עורית, אבל טעים ואכיל.לאחר עלי הבדיקה הוא רך, להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F, לחשוף, ואופים במשך כ 15 דקות יותר כדי לרכז את הטעמים וחום קלות את קצות הירקות.
מגישים חם, חם או קר, כמו שהוא, או עם מיונז תוצרת בית בטעם לימון, שום, או כמה פילה אנשובי קצוץ. כלול קצת לחם פריך טוב עבור גורף את תערובת הבצל, או לזרוק את הבצל עם קצת פסטה מבושלת לשרת בצד.