אפונה האביב עם פנצ'טה
אפונה האביב עם Pancettan נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו מלח, פטרוזיליה שטוחה, אפונה פטיט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפונה האביב שמנת עם Pancetta, סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון, ו אני אוהב את האפונה שלי עם פנצ'טה. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף pancetta, ו מוקפץ 5 דקות או עד פריך.
תסיר את פנצ ' טה מהמחבת, ותשאיר שאריות במחבת.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מטוגנים במשך 2 דקות או עד למכרז.
מוסיפים אפונה, מרק, סוכר ומלח למחבת. מבשלים 5 דקות או עד האפונה מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בפנצ ' טה ופטרוזיליה קצוצה.